Siirry sisältöön
  1. Kotiin/
  2. Lisää Seventh Generationista/
  3. Tuotetiedettä
Seitsemännen sukupolven tuote

Tuotetiedettä

loistava tausta
Ympäristöystävälliset tuotteet

Olemme oppineet paljon viimeisen 25 vuoden aikana, ja monet tärkeimmistä opettajistamme ovat olleet kasveja.

Tiedämme, että kasvipohjaiset ympäristöystävälliset tuotteet voivat tarjota kaipaamasi tehon ja että uusiutuvista kasvipohjaisista ainesosista kehitetyt tuotteet ovat kestävämpi valinta kuin öljypohjaisten ainesosien käyttö. Luontaiset puhdistusratkaisut ovat innoittaneet meitä luomaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä siivoustuotteita, jotta sinä ja planeetta olisitte turvassa. Sitoumuksemme ainesosien julkistamiseen tarkoittaa, että näet helposti itse, mitä saat ostaessasi tuotteitamme!

Sanasto:

  • Turvallinen: Valmistamme ympäristöystävälliset tuotteemme varotoimiperiaatteella: jos ainesosan epäillään olevan vaaraksi ihmisille tai ympäristölle, etsimme tilalle paremman vaihtoehdon. Julkistamme ainesosamme kaikissa pakkauksissamme, jotta voit tarkistaa asian itse.

  • Tehokas: Pyykinpesunesteemme tarjoavat uusiutuvien, kasvipohjaisten ainesosien voimalla tehokasta puhdistusta, josta saat hyvän mielen.

  • Kestävä: Pyrkimys kestävään kemiaan ei ole vain innovatiivista. Se on kansainvälinen liike, jonka tarkoitus on vähentää vaarallisten materiaalien (tai materiaalien ylipäätään) käyttöä tuotteissa ja pyrkiä lähemmäs luontaisia puhdistusratkaisuja.

  • Testattu: Testaamme tuotteemme varmistaaksemme, että ne täyttävät sekä omat vaatimuksemme että sinun vaatimuksesi. Näin voit luottaa siihen, että kotiin tuomasi tuotteet toimivat.

SERTIFIOIDUT YHTEISTYÖKUMPPANIMME