Siirry sisältöön
  1. Kotiin/
  2. Lisää Seventh Generationista/
  3. Tuoteväittämät
Seitsemännen sukupolven tuote

Tuoteväittämät

loistava tausta
Esittelyssä Seventh Generation: Tuoteväittämien Tulkitseminen.

Väittämämme ovat lupauksemme käyttää tutkimustyötä ja tiedettä luomaan tehokkaita tuotteita.

Olemme erilainen yritys, ja Seventh Generationin tuoteväittämät kertovat tärkeimmästä tavoitteestamme: tarjota tuotteita, jotka huolehtivat sekä tästä päivästä että seitsemästä seuraavasta sukupolvesta. Tuoteväittämiimme tiivistyy halumme asettaa ihmiset ja ympäristö etusijalle kaikessa toiminnassamme.

Tuoksut aidoista ainesosista

Nuuhkaise pois – uskomme, että pidät haistamastasi. Hajustetuissa Seventh Generation -tuotteissa käytetään aitoja eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita, jotka ovat peräisin laventelista, sitruksesta, eukalyptuksesta ja muista suosikeista.

Herkälle iholle sopivat ja hypoallergeeniset tuotteet

Free & Clear -tuotteemme lasketaan hypoallergeenisiksi ja/tai herkälle iholle soveltuviksi tuotteiksi. Ne ovat kliinisesti testattuja ja hajustamattomia. Käytä Seventh Generation -tuotteita aina ohjeiden mukaan.

Tuotemerkin läpinäkyvyys: painamme ainesosamme suoraan etikettiin.

Suhtaudumme merkkinä läpinäkyvyyteen vakavasti ja uskomme, että sinulla on oikeus tietää, mitä ostamasi ja kotona sekä perheesi lähettyvillä käyttämäsi tuotteet sisältävät. Siksi listaamme ainesosamme näkyvästi kaikissa Seventh Generation -tuotteissa, joten näet itse, mitä ne pitävät sisällään.

SERTIFIOIDUT YHTEISTYÖKUMPPANIMME