Tuotevastuu ja ympäristöystävälliset pakkaukset

Hidden H2

Kestävästi valmistetut pakkauksemme tarjoavat hyvälle sisällölle hyvät kuoret.

Pakkaus ei merkitse meille vain säiliötä. Olemme olleet alan johtava toimija sataprosenttisen kierrätetyn uusiomuovin käytössä ja kestävästi tuotetut pakkauksemme kertovat pyrkimyksestämme vaalia nykyisen ja seitsemän seuraavan sukupolven hyvinvointia.

Uskomme pakkausmateriaalien uudelleenkäyttö- ja kierrätyskäytäntöihin.  Huomioimme jokaisessa pakkauspäätöksessämme terveys-, turvallisuus- ja kestävyysvaikutukset ihmisiin ja ympäristöön luodaksemme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia.

Sanasto

Käytämme tuotepakkauksissamme kierrätettyä uusiomuovia aina kun mahdollista. Jätteen määrän vähentäminen on paitsi hyvää liiketoimintaa, myös yksinkertaisesti järkevää.

Käytämme kierrätettyjä materiaaleja pakkaustemme valmistuksessa ja pyrimme siihen, että mahdollisimman moni pakkauksistamme olisi aikanaan kierrätettävä.

Haluamme tarjota pakkauksissamme käytetylle muoville mahdollisimman pitkän elämän, joten pyrimme tekemään pakkauksistamme kierrätettäviä.

Kierrättämisen tulisi olla helppoa. Lisäämme kierrätysohjeet kaikkiin kierrätettäviin pakkauksiimme, jotta näin myös olisi.

Sinulla on oikeus tietää, mitä ostamasi ja kotiin tuomasi tuotteet sisältävät. Siksi painatamme ainesosamme tuotteen etikettiin – missä niiden kuuluukin olla.

Pakkauksemme

Katso tuotesivustolta PCR-kierrätysmuovin osuus pakkauksissamme.

Free & Clear Pyykinpesuneste

Free & Clear Pyykinpesuneste

Read more »
Free & Clear Astianpesuaine

Free & Clear Astianpesuaine

Read more »
Pine & Sage WC-Puhdistusaine

Pine & Sage WC-Puhdistusaine

Read more »

Sertifioidut yhteistyökumppanimme

Toiminta ja edistys

0 product(s)

Muu toiminta

Read more »