Siirry sisältöön
  1. Kotiin/
  2. Lisää Seventh Generationista/
  3. Pakkaukset
Seitsemännen sukupolven tuote pesukorissa

Pakkaukset

loistava tausta
Tuotevastuu ja ympäristöystävälliset pakkaukset

Kestävästi valmistetut pakkauksemme tarjoavat hyvälle sisällölle hyvät kuoret.

Pakkaus ei merkitse meille vain säiliötä. Olemme olleet alan johtava toimija sataprosenttisen kierrätetyn uusiomuovin käytössä ja kestävästi tuotetut pakkauksemme kertovat pyrkimyksestämme vaalia nykyisen ja seitsemän seuraavan sukupolven hyvinvointia.

Uskomme pakkausmateriaalien uudelleenkäyttö- ja kierrätyskäytäntöihin.  Huomioimme jokaisessa pakkauspäätöksessämme terveys-, turvallisuus- ja kestävyysvaikutukset ihmisiin ja ympäristöön luodaksemme mahdollisimman ympäristöystävällisiä pakkauksia.

Sanasto:

  • Materiaalit: Käytämme tuotepakkauksissamme kierrätettyä uusiomuovia aina kun mahdollista. Jätteen määrän vähentäminen on paitsi hyvää liiketoimintaa, myös yksinkertaisesti järkevää.

  • Prosessi: Käytämme kierrätettyjä materiaaleja pakkaustemme valmistuksessa ja pyrimme siihen, että mahdollisimman moni pakkauksistamme olisi aikanaan kierrätettävä.

  • Kestävä Kehitys: Haluamme tarjota pakkauksissamme käytetylle muoville mahdollisimman pitkän elämän, joten pyrimme tekemään pakkauksistamme kierrätettäviä.

  • Kierrätysohjeet: Kierrättämisen tulisi olla helppoa. Lisäämme kierrätysohjeet kaikkiin kierrätettäviin pakkauksiimme, jotta näin myös olisi.

  • Ainesosien Julkistaminen: Sinulla on oikeus tietää, mitä ostamasi ja kotiin tuomasi tuotteet sisältävät. Siksi painatamme ainesosamme tuotteen etikettiin – missä niiden kuuluukin olla.

Vähennys, uudelleenkäyttö, kierrätys – ja korjaus.

Kun kaksi vuotta vanha kuivausrumpuni hajosi hiljattain, toivoin huollon sujuvan nopeasti, ja niin myös kävi. Laite kaipasi vain uutta lämmityskäämiä. Me sen sijaan emme kaivanneet lähes 400 dollarin laskua sen vaihtamisesta. Sillä rahalla saisi jo uuden kuivausrummun! Ja tässä on koko järjetön fakta: on yleensä helpompaa ja halvempaa ostaa uusi tilalle kuin korjata vanhaa.

SERTIFIOIDUT YHTEISTYÖKUMPPANIMME